06 юни, 2009

Информация и снимки от базара



Качих някои снимки от базара:
http://picasaweb.google.com/srazmah/01062009#
НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС НА ХОРА С РЕДКИ БОЛЕСТИ подкрепи финансово инициативата, за да започнем и осъществим това начинание.

Получихме подкрепа от:

Мария Капон - независим народен представител: http://mariacappone.eu/pdf/mariacappone.pdf
Красимир Ангелов - Зам. кмет на гр. Пловдив: http://www.plovdiv.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=202&Itemid=197
ОУ "Кирил и Методий" гр. Пловдив с програма; Национална гимназия по сценични изкуства гр. Пловдив; Национален Алианс за работа с доброволци, Български червен кръст (БЧК) ; ОУ "Алеко Константинов" Димитровград и ОДЗ "Слънце" Димитровград дариха предмети изработени от тях; Борянка - пациент с муковисцидоза дари скици и рисунки, правени от нея самата, бяха много хубави и уникални. Имаше хора, които донесоха предмети на място, за да се включат в инициативата.
Мими от Стара Загора пристигна сутринта с влака със синчето си Ники, който е само на 7 години, но даде блестящо интервю на журналистката от БНТ. Bim_bam, благодаря, че се отзова на поканата ни и дойде да заснемеш репортажа.
Благодаря на всички тях за подкрепата, доверието и съпричастността. Благодарение на всички, това събитие стана реалност, а на мен лично ми дава много сила и вяра, че нещата ще се променят и то към по-добро.

Събрахме 990лв. от продажбите, останаха малко неща. В кутията на БЧК, която беше запечатана и на другия ден отворихме в техния офис заедно с касиерката им имаше 400.46 лв.
Общата сума ще бъде разделена между двете организации: Асоциация "Муковисцидоза" и Асоциация на пациентите с наследствен ангиоедем / http://nae.saita.eu/category/bez-kategoriq
Оставихме втора кутия в Математическата гимназия в гр. Пловдив, която ще се преброи на 05.06.09г. в БЧК и ще пиша допълнително.

Надявам се това да е началото и да има други подобни инициативи, които да целят, както събиране на средства за болните, така и даване на гласност на нашите проблеми.

Благодаря и на всички хора, които дойдоха на базара, подкрепиха ни, закупиха си предмети и ни вдъхнаха кураж.

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари: